Pál Utcai Fiúk - Farsang (felvételről) // TRIP WebSzínház

Pál Utcai Fiúk - Farsang (felvételről) // TRIP WebSzínház

TRIP - ()

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken tekinthető meg felvételről 2021. február 28-tól 2021. március 14-ig. A belépéshez szükséges azonosító a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat a QR-kód alatt. A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják.

Az ezen a linken vásárolt jegyek a rögzített koncertre érvényesek, azaz február 28-tól működnek. Amennyiben az élő koncertre vennél jegyet, azt itt teheted meg (link).

 

2011 óta minden év februárjában tartjuk meg a PUF Farsangot. Bár idén a körülmények nem a legideálisabbak, mégis úgy határoztunk, hogy nem szakítanánk meg ezt a hagyományt, idén is beöltöznénk nektek egy koncertre, ami egy élő streamkoncert lesz Budapestről, a TRIP hajóról közvetítve, február 27-én 20 órától.

Minden egyes alkalommal más volt a koncepció, mindig meglepetés volt, így idén sem lesz másképp, de az biztos, hogy előkerül majd pár ritkábban játszott dal is. Mi már elkezdtük a készülődést. Várunk mindenkit a képernyők előtt február utolsó szombat estéjén!

A PUF

Közreműködők

{{:message}}

Betöltés...