EN
Juhász Kata Társulat: Állatmesék (felvételről) // TRIP WebSzínház

Közreműködők

Zeneszerző
Kertész Endre
Szövegek, dramaturgia, koncepció
Lóky Tamás
Jelmez
Béres Móni
Galkó Janka
Weszelovszky Anna
Koreográfus
Juhász Kata

Juhász Kata Társulat: Állatmesék (felvételről) // TRIP WebSzínház

TRIP

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken nézhető felvételről. A belépéshez szükséges azonosító a jegyvásárlást visszaigazoló emailben a "KÓD" oszlopban vagy a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat (a jegyen a QR-kód alatt). A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják.

 

Juhász Kata Társulat: ÁLLATMESÉK

cirkusz, tánc, slam, opera, rap és swing

– családi stream előadás –

 

A Juhász Kata Társulat nagysikerű gyermekelőadásainak legújabb darabja, az Állatmesék újcirkusz produkció, amely gyerekeknek és szüleiknek egyaránt tartalmas szórakozást nyújt. Az Állatmesék január 28-án, 20 órakor jelentkezik élőben a TRIP Hajó WebSzínházából.

„Állatmesét akartunk, sőt többet, mert az valahogy nem kopik, és nem ragad. De honnan vegyünk hozzá figurákat, olyanokat, amelyek élnek? Kivágtuk a bulvársajtóból, kikölcsönöztük az állatkertből, utolértük a mozgólépcsőn, letöltöttük a belpolitikai műsorokból, elkötöttük a biogazdaságból, bevásároltunk a díszállatkereskedésben, kipecáztuk egy vadvízi evezésen, vagy egyszerűen csak találtuk a trágyadombon. A történetét már mindegyik hozta magával… Olyan mesék ezek, amelyek megtörténtek. Olyan mesék, amelyek hazavisznek”

A megzenésített verses mesék különböző zenei műfajokban szólalnak meg: egymást váltja a hangköltészet, a népzene, az ária, a recitativo, a slam, a rap, a klezmer és a swing.

Az élő zenét és mozgást ötvöző előadás rövid formátumú, énekelt, dramatizált szövegek laza szerkezetű füzére, melyek megelevenítésében zenész, artista, színész egyaránt részt vesznek a maguk sokrétű előadói eszközeivel.

 

Közreműködők:

Zoletnik Zsófia és Lennart Paar artisták, Bede Blanka énekes, Kertész Endre csellista-zeneszerző, valamint Lőrincz Sándor színész, akik éneklik, táncolják, játsszák a meséket.

Az előadás hossza: 65 perc

Közreműködők

Zeneszerző
Kertész Endre
Szövegek, dramaturgia, koncepció
Lóky Tamás
Jelmez
Béres Móni
Galkó Janka
Weszelovszky Anna
Koreográfus
Juhász Kata

Időpontok

Betöltés...