Budapest Bár Karácsonyi koncert a nappalidban

Budapest Bár Karácsonyi koncert a nappalidban

TRIP - ()

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken nézhető felvételről 2021. február 20. és 2021. március 7. között. A belépéshez szükséges azonosító a kiküldött emailben talékható a kód oszlopban, vagy a jegyen a QR-kód alatt - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat. A kód az első belépéstől számított 180 percig érvényes. A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják.

A Budapest Bár karácsonykor online koncertet ad, egyszerre látogat el minden egyes néző nappalijába, legyen az egy tengerentúli felhőkarcolóban, egy trópusi sziget pálmafája alatt vagy egy szabolcsi faluszéli kis házban. Mi, a Budapest Bár tagjai úgy döntöttünk, hogy a zenére és az örömre igent mondunk! Ha már nem lehetünk együtt fizikailag, nem hallhatjuk a tapsot, nem láthatjuk a közönség mosolyát, összeborulását, nem élvezhetjük együtt az önfeledt pillanatokat, akkor nézzük a jó oldalát: tudunk zenélni, felcsendülnek a hangszerek, az énekek, az otthonaink melegében együtt lehetünk a családunkkal, finomakat ehetünk, és élvezhetjük a zenét még ebben a nehéz, embert próbáló, különös időben is.

A Budapest Bár idei karácsonyi koncertjén főleg az Ünnep és a Ha megtehetnéd című lemezek dalai szerepelnek. Az előadást Keresztes Tamás Jászai díjas színész rendezi, öt zenész és tíz énekes részvételével.  A Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián. 

A koncert látható majd élőben a premieren a megadott időpontokban, egyidőben a felvétellel. A premiert egyszerre maximum 4000 ember nézheti. Aki nem tudja éppen a premier időpontjában megnézni a koncertet, az a rögzített előadásra vegyen jegyet, és a megadott időtartam alatt bármikor megtekintheti a koncertet. 

A Budapest Bár bármelyik online koncertje csodás közös családi program, így kitűnő ajándékötlet külföldön, vidéken élő rokonoknak, barátoknak. Jegyek külföldről is vásárolhatók. A jegyvásárlásról és az online megtekintésről minden tudnivalót el lehet olvasni itt.

Időpontok

Közreműködők

{{:message}}

Betöltés...