Úszó Manézs

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Színházi előadás

Időpontok

Föld, tűz, víz, levegő. Ez a négy elem alkotja azt az ősanyagot, mindennek a forrását, amelyből egyszerre fakad a lét és halál. Éltetnek és pusztítanak, erejük folyton folyvást újra letaglózza az emberiséget és megújítja a világot. Az ezekből fakadó elemi erőt keresi az artistaképző növendékeinek előadássorozata: közönség betekintést nyerhet a fejlődés folyamatába, láthatják, ahogy a különböző korosztályok egyre tökéletesebbre fejlesztik a kápráztató trükköket.

 

Időpontok:

Június 1. 14:30 Föld/Tűz

Június 2. 11:30 Víz/Levegő

Június 2. 19:00 Utazás Na'Conxypánba - cirkuszszínház (gálaműsor) - jegyek itt vásárolhatók.

 

Jegyár: 2300 Ft és 2800 Ft között (mozgó jegyár), a helyszínen 2800 Ft.

Jegyvásárlás személyesen a TRIP Hajón (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló): hétfőn és szerdán 16:00 és 20:00 között.

Időpontok

Közreműködők

Artisták - Buti Olivér, Buti Gordon, Dienes Kinga, Dudás Zsolt, Grandpierre Gabriell, Györe Nóra, Molnár Gréta, Mikovinyi Armand, Nagy Blanka, Nagyhegyi Sára, Nyerges Anna, Tarba Patrícia, Török Gergő, Teremi Regina, Hanusz István, Hanusz Dóri, Hellenpárt Levente, Rátkóczi Lilla, Zeley Alíz, Szécsényi Anna, Szabó Daniella, Szőlősi Sztella, Vincze Vivien, Tarnavölgyi Zsombor, Gere Szintia, Pálmai Jázmin, Donnert Rayen, Karna Réka, Zsálek Áron
Konferanszié - Drahos Nina
Zene - Quixotic / Miklósy Krisztián
Koreográfia - Csúzi Márton, Pataky Klári
Artista vezető - Végh Erika
Író - Fabacsovics Lili, Őri Eszter
Rendező - Magács László

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...