greCSÓKOLlár-est // TRIP WebSzínház

greCSÓKOLlár-est // TRIP WebSzínház

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Koncert

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken nézhető élőben 2021. március 17-én 19:30 órától. A belépéshez szükséges azonosító a jegyvásárlást visszaigazoló emailben a "KÓD" oszlopban vagy a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat (a jegyen a QR-kód alatt). A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják. Az élő közvetítés zavartalan megtekintéséhez legalább 4,5 Mb/s erősségű internetkapcsolat szükséges.

 

Zenés irodalmi est Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval

– Unikális összmvűészeti produkció, amely izgalmas szellemi kaland és felhőtlen szórakozás –

A dalszerző és az író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Mindez közös dalokban, új novellákban. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák. A zenés kalandozás különlegessége, hogy Kollár-Klemencz László prózaíróként, Grecsó Krisztián pedig dalszerzőként is bemutatkozik. 

Kollár-Klemencz László, a dalszerző, szövegíró, frontember (Kistehén)  és Grecsó Krisztián, a sokkötetes író, színpadi szerző közös zenés irodalmi estje megmutatja, hogy az igényes, magas nívójú kortárs művészet is lehet magával ragadóan élvezetes.

Az est időtartama kb. 70-80 perc.

Időpontok

Március 17. szerda 19:30

Közreműködők

{{:message}}

Betöltés...