Psychedelic Friday the 13th & Full Moon Party

Psychedelic Friday the 13th & Full Moon Party

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Buli

Időpontok

Ha klubszezon, akkor irány a TRIP hajó! A már jól bevált recept alapján, a Psychotria Records és a Lunar604 csapata által kerül megrendezésre az őszi szezon első psy/goa bulija kedvenc helyszínünkön!

A Psychotria csapata ezúttal ismét a forest hangzás felé irányítja a TRIP hajó orrát Totem Hotel vezérletével! Az ifjú hazai tehetség kétséget kizáróan pozitív nyomot fog hagyni bennetek! Neve ismerősen csenghet Thongoro-val közös, Anchu nevű projektjük kapcsán, valamint ő a Folding Circus egyik tagja. Mindkét duo-projekttel fellépett idén a SUN Fesztivál main stage-én.

A goa szekciót Szerbia egyik legaktívabb dj-je, az immár fél évtizede a Suntrip Records kötelékében álló DJ DaPEACE erősíti majd, aki kivételes szelektori készséggel olvassa az oldschool és a newschool goatrance-t, szettjei rendszerint számos ismeretlen gyöngyszemet vonultatnak fel, játékosan pszichedelikus, ugyanakkor tánctérdöngölő stílusát a teljesség igénye nélkül a Lost theory, Psyi-fi, Connection, Transylvaliens, Hueznar, Apsara, stb. fesztiválok közönsége ismerhette meg. Dj munkássága mellett promoterként /szervezőként is tevékenykedik Szerbiában: a szcéna legérettebb művészeit felvonultató GOA EXPERIENCE rendezvénysorozat fűződik a nevéhez, mely számunkra is példaértékű módon futtatta fel a goatrance-t déli szomszédainknál!Line up:

=== Psychotria stage ===
☉ Totem Hotel (live)
https://soundcloud.com/totemhotelhu
☉ AlphaKey
☉ Ikoza
☉ Petar
☉ Zegotha


=== Lunar 604 stage ===
☉ DJ DaPEACE
https://soundcloud.com/dapeace
☉ Oleg
☉ Mush
☉ Benho
☉ Metaverse

Sound by Funktion - One
Deco : Dharmatronic

Belépő: 3500 HUF


A rendezvényen csak 18 éven felüliek vehetnek részt!

 

Időpontok

Közreműködők

:

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...