EN
Pál Utcai Fiúk - Farsang // TRIP WebSzínház

Pál Utcai Fiúk - Farsang // TRIP WebSzínház

TRIP

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken nézhető élőben 2021. február 27-én 20:00 órától. A belépéshez szükséges azonosító a jegyvásárlást visszaigazoló emailben a "KÓD" oszlopban vagy a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat (a jegyen a QR-kód alatt). A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják. Az élő közvetítés zavartalan megtekintéséhez legalább 4,5 Mb/s erősségű internetkapcsolat szükséges.

Az itt vásárolt jegyek az élő koncertre érvényesek, azaz csak február 27-én tudsz velük belépni a felületre. A visszanézős koncertre itt tudsz jegyet váltani (link).

2011 óta minden év februárjában tartjuk meg a PUF Farsangot. Bár idén a körülmények nem a legideálisabbak, mégis úgy határoztunk, hogy nem szakítanánk meg ezt a hagyományt, idén is beöltöznénk nektek egy koncertre, ami egy élő streamkoncert lesz Budapestről, a TRIP hajóról közvetítve, február 27-én 20 órától.

Minden egyes alkalommal más volt a koncepció, mindig meglepetés volt, így idén sem lesz másképp, de az biztos, hogy előkerül majd pár ritkábban játszott dal is. Mi már elkezdtük a készülődést. Várunk mindenkit a képernyők előtt február utolsó szombat estéjén!

A PUF

Időpontok

Betöltés...