Little G Weevil Band: Play On // TRIP WebSzínház

Little G Weevil Band: Play On // TRIP WebSzínház

TRIP - ()

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken nézhető felvételről. A belépéshez szükséges azonosító a jegyvásárlást visszaigazoló emailben a "KÓD" oszlopban vagy a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat (a jegyen a QR-kód alatt). A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják.

 

A többszörös nemzetközi blues zenei díjas Little G Weevil Play On című új albuma hazai és külföldi sztárok vendégszereplésével decemberben jelent meg itthon. A kritikusok által világszínvonalúnak értékelt, a műfajban egyedülálló lemezen tíz Little G Weevil szerzemény és egy Mo’ Gigs feldolgozás hallható. A február 19-i lemezbemutató esten az állandó Little G Weevil Band a Jambalaya Horns fúvós szekcióval, valamint Pengő Csaba, Mohamed Fatima, Jónás Vera, CéAnne, Fóris Rita, Andelic Jonathan és Gál „Boogie” Csaba énekesekkel kiegészülve mutatja be az új album dalait egy igazi rhythm and blues revue hangulatú show keretében. Az élő koncertet a TRIP Hajó WebSzínházában streamelik.

Little G Weevil 2018-ban, 14 éves amerikai tartózkodása után tért haza Magyarországra. Munkássága alatt hét szóló lemezt adott ki, húsz országban közel 2000 koncertet adott. 2013-ban megnyerte a Memphisben megrendezésre kerülő International Blues Challenget, ahol kategóriája legjobb gitárosának is választották. 2014-ben amerikai Blues zenei díjra és Blues Blast zenei díjra jelölték, hazánkban ugyanebben az évben az év zenészének választotta a HANOSZ. 2017-es albumát Magyar Zenei Díjra jelölték.

 

További információ: https://gweevil.com

YouTube - You Are the One

YouTube - Love

Időpontok

Közreműködők

Vendégek:
Jónás Vera
Mohamed Fatima
CéAnne
Fóris Rita
Gál „Boogie” Csaba
Andelic Jonathan
Jambalaya Horns
Gitárok, ének:
Little G Weevil
Orgona, billentyűs hangszerek:
Premecz Mátyás
Gitár:
Borsodi László
Basszusgitár:
Pfeff Márton
Dobok:
Tímár Tamás
Nagybőgő:
Pengő Csaba
{{:message}}

Betöltés...