ALTER TRIP

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Koncert

időpontok

Pluto, Negyvenkettő EP-bemutató, Malacka és a Tahó énekesnő-avató 

TRIP – Szilágyi Dezső tér 2-es móló (a Batthyány térnél a Dunán, szemben a Parlamenttel)

Három rutinos alterzenekar váltja egymást a színpadon november 23-án a TRIP hajón. Ennek apropóját a zenekarok tagsága közötti összefonódások adják, valamint az, hogy pont egyszerre tudnak újat mutatni a közönségnek. A bulit a nemrég új videoklippel jelentkező Pluto nyitja, utána a Negyvenkettő mutatja be most megjelent EP-jét, majd a Malacka és a Tahó avatja föl legújabb énekesnőjét, György Andit.

A sorrendet egyszerű volt logikailag összeállítani: a Plutóból Horváth Gábor (basszusgitár) és Martinkó Tamás (gitár) le sem megy a színpadról, mert folytatják a műsort a Negyvenkettővel, aztán a Negyvenkettő hegedűs-énekesnője, György Andi marad a porondon, hogy a Malackában mutatkozzon be újdonsült frontemberként. Micsoda show!

 

Pluto

Az est első fellépője a nemrég új klippel jelentkező Pluto, amely szövegközpontú és táncolható dalokat játszik. A csapat az évek során összeszokott rockzenekarrá vált, dalainak felismerhető saját íze, üzenete van. „A gitáros-énekes Nemes András vezette csapat a magyar dalszerzői hagyományokat, a rockabillys lüktetésű beatzenét és a kétezres évek gitárpopos megoldásait vegyíti ösztönösen és lazán.” – mr2.hu

Tagok:

Nemes András: gitár, ének

Dudás Zsombor: dob, vokál

Martinkó Tamás: gitár

Horváth Gábor: basszusgitár

www.facebook.com/plutozenekar

www.youtube.com/plutozenekar

 

Negyvenkettő

Nagy Balázs Krisztián az ezredforduló környékén lépett először színpadra első saját zenekarával, de mostanáig nem jelentetett meg önálló albumot. Most Negyvenkettő fedőnév alatt kiadta az évek során összegyűlt legjobb dalait. Ennek első darabja, a Semmi, a Petőfi Rádióban debütált 2017 nyarán, a Tovább tart című sláger klipjének tévés premierje 2018 júliusában volt az M2 Petőfi TV műsorán, az dalokat összefogó EP pedig 2018 októberében jelent meg. Ezt a lemezt, és több még kiadatlan számot mutatnak be ezen az estén.

A négy dalt és egy bónusztracket tartalmazó középlemezen ráadásként a szórakoztatóipart fricskázó Szórakoztatóipari gyár című dal kibővített verziója hallható, amelyben a csapat több zenész barátja is szerepel vendégénekesként: Kardos-Horváth János (Kaukázus, Kafkaz), Borovitz Tamás (Malacka és a Tahó), Kovács „Indigó” Pista (Indigó Utca).

Tagok:

Nagy Balázs Krisztián: ének, gitárok

György Andrea: hegedű, ének

Horváth Gábor: basszusgitár

Martinkó Tamás: szólógitár

Ágoston Gábor: dob

https://www.facebook.com/negyven2/

https://www.youtube.com/channel/UC_-4fnOwUO2qaGPVZd64ozQ

 

Malacka és a Tahó

2016-ban ünnepelte nagyszabású koncerttel és jubileumi lemezzel húsz éves fennállását a Malacka és a Tahó. A zenekar legfőbb jellemvonása, hogy mondanivalóját ironikus, abszurd dalszövegekbe csomagolja. Akik nem a koncertekről, azok a mozis vagy tévés dalaikról is ismerhetik őket: a Buhera Mátrix filmzenéről, vagy a jelenleg is futó Munkaügyek című sorozat zenéjéről. A koncert különlegessége, hogy a TRIP hajón mutatkozik be a zenekar legújabb énekesnője – a hegedűn is utánozhatatlan – György Andrea.

Tagok:

Borovitz Tamás: ének

György Andrea: ének

Molnár Anett: ének

Bencze Boglárka: hegedű, ének

Galambos Zoltán: gitár

Kohut András: dobok

Korona Levente: basszusgitár

Volford András: szaxofon

Lázár András: szaxofon

Pál Szabolcs: billentyű

www.facebook.com/malackaesataho

https://www.youtube.com/channel/UCP7f9soIK1U-XQUam7QZiIw

www.malackaesataho.hu

 

Kezdések:

20.00: Pluto

21.00: Negyvenkettő

22.00: Malacka és a Tahó

 

Belépő:

Elővétel: 1200 Ft

A rendezvény napján a helyszínen: 1500 Ft

Időpontok

Közreműködők

-
{{:message}}

Betöltés...