Kiscsillag (felvételről) // TRIP WebSzínház

Kiscsillag (felvételről) // TRIP WebSzínház

TRIP - ()

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken tekinthető meg felvételről 2020 december 31 és 2021 február 28 között. A belépéshez szükséges azonosító a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat a QR-kód alatt. A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják.

Élő koncert: 2020. december 30. szerda 20.00 óra
Felvételről megtekinthető: 2020. december 31 - 2021. február 28.

A járványhelyzetnek "köszönhetően" szeptember óta nem koncertezhettünk, így nem is találkozhattunk veletek. Elmaradt a 15 éves buli, a lemezbemutató, a Fishing és minden más fesztivál is. Ezért év végén csapunk egy hatalmas bulit, persze csak virtuálisan: december 30-án este a TRIP hajóról közvetítünk HD-minőségben koncertet, élőben. A jegyvásárlók kérhetnek előre számot a zenekartól, és élőben videokamerán is bekapcsolódhatnak a koncertbe! Az eseményre itt [link] lehet jegyet vásárolni, felhasználói eszközönként 2500 Ft-ért.

Létrehoztunk egy támogatói jegyárat is (7500 Ft), ha közvetlenül szeretnéd támogatni a zenekart. Ha nagyobb társasággal "vesztek részt" a koncerten, különösen örülünk, ha ezt a jegyet választjátok.

Fontos: nem a Facebookon lesz a koncert, hanem minden vásárló kap egy linket, melyen keresztül 1 db eszközön érhető el a koncert! A dalkérésről pedig e-mailben küldünk egy rövid kérdőívet.

Otthoni dresscode: NDK-s műfenyő, szandál, zokni.

Közreműködők

{{:message}}

Betöltés...