BUDAPEST BÁR SZILVESZTER // TRIP WebSzínház

BUDAPEST BÁR SZILVESZTER // TRIP WebSzínház

TRIP - ()

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken nézhető élőben 2020. december 31-én 20:00 órától. A belépéshez szükséges azonosító a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat a QR-kód alatt. A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják.

Premier: 2020. 12.31. 20.00 – 22.00

Rögzített koncert megnézhető: 2021.01.01. – 2021. 01. 31. (jegyvásárlás itt)

Az idén sok furcsa szót megtanultunk – vírusközösség, nyájimmunitás, görbelaposítás stb. -, de talán az egyik leggyakrabban használt szó a zeneiparban az „elmarad” volt. Nos, úgy látszik, hogy a Szilveszter is elmarad az idén, de 2020 nem is érdemel mást! Éljenek a néhány fős ottalvós házibulik vagy a magányos lerészegedések! VAGY! Éljen a Budapest Bár online koncert, amire kedvedre táncolhatsz, énekelhetsz, dúdolhatsz, őrjönghetsz, sírhatsz, nevethetsz, talpig flitterben vagy kitérdesedett mackónadrágban. Velünk tarthat az egész család vagy baráti kör egy üveg jobb pezsgő áráért!

Kedvenc bulis dalaink közül válogatunk, de a végső választást rátok bízzuk! December 28 és 30. között ugyanis „Önök kérték” szavazást tartunk: ti választhatjátok ki a végső számlistát egy „étlapról”. A koncerten fellép a Farkas Róbert vezette zenekar mellett Németh Juci, Rutkai Bori, Behumi Dóri, Mező Misi, Frenk, Keleti András, Lovasi András, Szűcs Krisztián és Kollár-Klemencz László.

Sőt, azok közül, akik a premierre vásárolnak jegyet, a leggyorsabbak - az első 45 jegyvásárló – kapnak egy zoom linket, és előben be tudnak velünk kapcsolódni a koncertbe. Szóval nemcsak ők látnak majd minket, hanem mi is látjuk őket!

Időpontok

Közreműködők

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...