Szakértők (felvételről) // TRIP WebSzínház

Szakértők (felvételről) // TRIP WebSzínház

TRIP - ()

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken nézhető felvételről. A belépéshez szükséges azonosító a jegyvásárlást visszaigazoló emailben a "KÓD" oszlopban vagy a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat (a jegyen a QR-kód alatt). A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják. 

A SZAKÉRTŐK - avagy külföldön immár Artisans - másfél év után újra a Trip Hajó színpadán muzsikál mindenki örömére! Legendás színházi előadások felejthetetlen hangáradata mellett az argentin Mario I Blejer melódiái is felcsendülnek ezen a különleges, 2021. január 29-i stream-koncerten!


A Szakértők zenekar Kaposváron alakult 2003-ban a Mohácsi János rendezte Csak egy szög című előadás kísérő zenekaraként. Ezt követően több előadásban, más színházakban is közreműködtek muzsikusként és színészként (Sárga liliom, Számodra hely, Egyszer élünk, Egy piaci nap), majd önálló koncerteket kezdtek adni a Kovács Márton vezetésével létrehozott színházi muzsikákból, bevonva a velük együtt dolgozó színészeket, társulatokat. 2014-ben Konrád György: Kutató kézben hamu és csontdarabkák című írásából készítettek Alföldi Róberttel közösen felolvasó színházi koncertet, melyet 2018-ban a New York-i La Mama Theaterben is bemutattak. Szintén 2018-ban, az argentin-zsidó származású Mario I. Blejer bibliai szövegekre írt dallamait földolgozva készítettek lemezt Or Hadash (New Light) címmel, majd 2020-ban vették föl ennek az anyagnak a bővített kiadását Shir Hadash (New Song) címmel, melyet Jeruzsálemben, a Khan Theater-ben és Tel-Aviv-ban, a Hasimta Theater-ben mutattak be, éppen egy esztendővel ezelőtt.

Spotify

YouTube LULE

YouTube Im Hashem

Időpontok

Közreműködők

Ének, fuvola:
Radnay Csilla
Fúvósok:
Ágoston Béla
Kápolnás Attila
Harmonika, hárfa:
Bodor Tibor "Teskó"
Ütők, gadulka:
Gyulai Csaba
Hegedű, ének:
Kovács Márton
Harmonika:
Móser Ádám
Cimbalom, bendzsó, ének:
Némedi Árpád
Cselló, ének, hömi:
Rozs Tamás
Billentyűk:
Wagner-Puskás Péter
{{:message}}

Betöltés...