Góbi Rita Társulat: Reptében // TRIP WebSzínház

Góbi Rita Társulat: Reptében // TRIP WebSzínház

TRIP - ()

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken tekinthető meg élőben december 13-án 19:00 órás kezdéssel. A belépéshez szükséges azonosító a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat a QR-kód alatt. A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják.

Mikromozgások kinagyítva.

„Nem az a fontos, hogy a madár hányat csap szárnyával, hanem hogy íveljen!”
/Pilinszky János/

A ’már nem itt’ és a ’még nem ott’ köztes állapotának – a tiszta tánc eleven közegének – ad
teret Góbi Rita szólóelőadása, amely az átmenetek és a metamorfózisok világába kalauzol. Ehhez a produkcióhoz készített zenét Szegő Dávid, aki különleges morzejelekkel, akusztikus, elektronikus és repetitív zörejhangokkal ad tájékozódási pontokat a minimalista eszközökből építkező tánchoz, a teljes értékű színpadi jelenléthez.

Az előadás felkerült az Aerowaves Twenty18 legjobb 20 európai kortárstánc előadásainak listájára. Olyan díjakkal jutalmazták, mint a 2017-es évad legjobb kortárstánc előadásáért járó Lábán Rudolf-díj, az újvidéki Infant Festival legjobb előadásának odaítélt díj 2018-ban, valamint a valenciai Festival 10 Sentidos különdíja 2017-ben.

- Králl Csaba, Élet és Irodalom -

Partner: Műhely Alapítvány

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kreatív Európa Program (i-Portunus), Műhely Alapítvány, Nemzeti Táncszínház, Sín Kulturális Központ, MOHA - Mozdulatművészek Háza /Orkesztika Alapítvány, Red Print, gaborgobi.com

Fotó: Piti Marcell

Időpontok

Közreműködők

Tánc és koreográfia:
Góbi Rita
Zene:
Szegő Dávid
Fénytervező:
Pavla Beranová (CZ)
Fénytechnikai asszisztens:
Zuzana Bottová
Zuzana Režná
Jan Tranta
Kovács Béla
Jelmeztervezp:
Sinkovics Judit

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...