EN
Rutkai Bori Banda: Kiskarácsony // TRIP WebSzínház

Közreműködők

Ének
Rutkai Bori
Zongora
Darvas Kristóf
Basszusgitár
Szerető Dániel
Dob
Németh Csaba
Szaxofon, fuvola
Nemes Janó

Rutkai Bori Banda: Kiskarácsony // TRIP WebSzínház

TRIP

Online előadás

Időpontok

STREAM TÁJÉKOZTATÓ ||| Az előadás ezen a linken tekinthető meg élőben december 20-án 11:00 órás kezdéssel. A belépéshez szükséges azonosító a kiküldött jegyen található - a TRIP kezdetű, számokból és betűkből álló sorozat a QR-kód alatt. A stream jegyek kizárólag online megtekintésre szolgálnak, a helyszíni belépést nem biztosítják.

Koncert premier: 2020. december 20. vasárnap, 11.00 óra
A rögzített előadás megtekinthető: 2020. december 21 – 2021. január 21. (jegyvásárlás itt)

Mesekoncert játékkal, bábokkal

Karácsonyra mindannyiunknak kell egy kis varázslat!

Ezért megidézzük a mesebeli karácsonyt a Hópehelykeringővel, megtáncoltatjuk az egész családot a Csizmacsacsavával, elrepülünk Hópapa szánkójával a Karácsonyvárhoz, aminek minden ablaka mögött egy újabb csoda és egy újabb mesedal rejtőzik.
Természetesen Bori színpompás horgolt bábjai is velünk ünnepelnek, de nem csak a téli dalok szereplői, hanem a Banda legkedveltebb figurái is ünnepi díszbe öltöznek: a Sárkányjárgány Sárkányszánkóvá alakul, meglessük milyen egy igazi karácsonyi diszkó Rizibizi néniéknél, és hogy hogyan készülnek az Űrcsűrben az Űrdöngölők a szilveszteri mulatságra.
Egy igazán egyedi ajándékkal, a zenekar vidám, táncos, ugyanakkor szívmelengető és meghitt téli dalaival, ünnepi koncertjével lephetitek meg magatokat és másokat is.
Az élő koncertet a teljes zenekarral a TRIP hajó színháztermében vettük fel, már csak ti, azaz a közönség hiányzik!

Jegyár: 2200 Ft
Családi támogatói jegy: 6600 Ft
(A jegy a koncert egyszeri megtekintésére jogosít, a felvétel letöltésére nincs lehetőség.)

// STREAM //

Az évadban a TRIP Hajó saját platformján, a www.webszinhaz.com oldalon közvetíti élő és rögzített előadásait, koncertjeit, kulturális programjait. A TRIP stream előadásain a képi és hangbeli megvalósítás minden esetben az adott előadás világához kapcsolódik, azonban nem egyeznek meg a színházi felvételekkel: számos eredeti képkivágással, a színház világában szokatlan kamerapozíciók, a helyszíni koncerthez hasonlóan rétegzett nézői élményt hoz el a nézők otthonába. A streamelt előadásaink élő közvetítések, megőrizve a színházi élmény jelenidejűségét, de az előadás stream-premierje után lehetőség lesz rögzített felvételként a későbbiekben is megnézni az előadást a webszinhaz.com műsortárában. A TRIP Hajó stream-előadásai belföldről és külföldről egyaránt elérhetők lesznek. Munka után, az otthoni, biztonságos környezetben és kényelemben, megfelelő sávszélesség mellett asztali gépen, notebookon, valamint a teljes felhasználói élményhez készüléked csatlakoztatásával okostévén is élvezheted az élő adást.

Közreműködők

Ének
Rutkai Bori
Zongora
Darvas Kristóf
Basszusgitár
Szerető Dániel
Dob
Németh Csaba
Szaxofon, fuvola
Nemes Janó

Időpontok

Betöltés...