TáncKedd évadnyitó gála

TáncKedd évadnyitó gála

TRIP - ()

Színházi előadás

Időpontok

A TáncKedd a TRIP 2020. szeptemberében folytatódó eseménysorozata, ahol kedd esténként különleges táncelőadásokkal várják a közönséget a Szilágyi Dezső térnél állomásozó TRIP hajón. Szeptember 20-án, vasárnap este 20 órától egyedi performanszokkal indítják el a szezont, a nyitógálán bemutatkoznak a résztvevő előadók és társulatok: batarita, Duda Éva Társulat, Fehér Ferenc, Góbi Rita Társulat, Grecsó Zoltán/Willany Leó, Hámor József/Maday Tímea Kinga - Gangaray Dance Company, TranzDanz, Pataky Klári Társulat, PR – Evolution Dance Co

A TáncKedd célja a minőségi előadások prezentálásán túl egy alkotóközösség létrehozása, amelyben a művészek együttműködve, egymást figyelve és inspirálva hoznak létre és mutatnak be új produkciókat. A TRIP hajó különleges, változatos terei helyspecifikus előadások létrehozására is inspirálták a koreográfusokat. A TáncKedd missziója, hogy segítse a fiatal táncművészeket, koreográfusokat az alkotásban és helyszínt biztosítson bemutatóiknak. Küldetésünknek tekintjük, hogy felelősséget vállaljunk a fiatal művészek mentorálásában, lehetőséget adva, hogy tapasztalatot szerezzenek és kreativitásuknak teret adva, egy támogató közeget maguk mögött tudva indulhassanak el pályájukon. 

A TRIP mint kulturális közeg tágabb arculatához igazodva a TáncKedd is elhivatott az innovatív, kísérletező gondolkodású csoportok alkotómunkájának támogatásában és befogadásában. 

Időpontok

Közreműködők

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...