Willany Leó Special (TáncKedd)

Willany Leó Special (TáncKedd)

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Színházi előadás

Időpontok

Willany Leó Special - ALOE

A Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008-ban alakult Grecsó Zoltán koreográfus, táncpedagógus vezetésével. A kreatív közösségi alkotóműhelyben a tánc, a zene és az improvizáció eszköztárával dolgozzák fel az alkotókat érdeklő témákat. A társulat 2012 és 2014 között a Pro Progressione közreműködésével részt vett az Európai Unió Kultúra keretprogramja által támogatott – és a legjobb projekteknek járó „Success Story” minősítést is elnyert - Beyond Fronta: Bridging New Territories című nemzetközi táncművészeti projektben. A Willany Leó 2019 májusában Lábán Rudolf Különdíjban részesült.

Ezzúttal Bujdosó Anna és Grecsó Zoltán táncművészek az ALOE című, összművészeti előadásukban alkotótársuk Jérôme Li-Thiao-Té / J3ZZ a francia művész szülőhelye, a Réunion-sziget iránti szeretetét és tiszteletét mutatják be, ennek kapcsán látható előadásuk, amit mint mindig, az előadók pillanatnyi érzései és gondolatai alakítanak majd.  Az ALOE egy számos érzéket megmozgató, audiovizuális élmény.

A színpadi mű inspirációjául a természet elemeivel folytatott kommunikáció szolgál: az ember és a természet által létrejövő bio-akusztikus jelenség. A különböző művészi nyelvek – improvizáció, élőzene, tánc és vizualitás – együttes jelenléte minden alkalommal egyedi előadást hoz létre.

A közönség tagjai részesei lehetnek a performansznak: mozgásukkal részt vehetnek az alkotói folyamatban.
Az esemény lehetőséget kínál egy érzéki, mindig változásban lévő öko-élmény megtapasztalására, melynek középpontjában az ember és a természet folyamatos dialógusa áll.

Időpontok

Közreműködők

Táncosok:
Bujdosó Anna
Grecsó Zoltán (2020.04.21 Előadáson)
Elektronika, látvány, hegedű, növények: Jerome Li-Thiao-Té /J3ZZ

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...