EN
The Sound Of Silence - Jótékonysági koncert az autizmusért

The Sound Of Silence - Jótékonysági koncert az autizmusért

TRIP

Koncert

Időpontok

Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a The Sound Of Silence jótékonysági koncert az Autizmus Alapítvány támogatására. Az esemény helyszíne ezúttal is a Trip Hajó

Az elmúlt évek sikerén felbuzdulva idén is a hazai underground kiemelkedő zenészei adnak koncertet, azonban eltérő formátumban, mint eddig megszokhattuk. Az est első zenekara egy olyan meglepetés formáció Kamau Makui (Mary Popkids) vezetésével, akik csak erre a különleges alkalomra állnak össze és ragadnak hangszert, hogy szórakoztassák a nagyérdeműt!

Az est sztárvendége a hazai pszichedelikus rock legjobb zenekara a Middlemist Red.

A koncertek mellett a TRIP Hajón kiállítás és infomatív foglalkozás is vár benneteket.

A koncert teljes bevételét az Autizmus Alapítvány működésének támogatására fordítjuk.

 

Middlemist Red:

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egy olyan egyvelegében találta meg új hangját, mely újraértelmezi azokat egy 21. századi környezetben. A zenekar 2012-ben alakult és hamar jelentős figyelmet kapott itthon és külföldön is (lista lejjebb).

Az első (Supersonic Overdrive, 2014) és második (Ripple Soul, 2016) albumok megjelenése között, a zenekarnak többször lehetősége nyílt bemutatni tehetségét Európa-szerte. Az elsővel szemben, a második album hangzása sokkal érettebb hangvételű, következetesebb felépítésű, míg a friss szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak az összhangnak.  A Middlemist Red jelenleg épp a harmadik, hamarosan megjelenő nagylemezén dolgozik.Jegyárak:

limitált darabszámú early bird: 1.800 Ft

elővételben szeptember 17. éjfélig: 2.400 Ft

a koncertek napján/helyszínen: 3.000 Ft

támogatói jegy: 10.000 Ft

patronáló jegy: 20.000 Ft

 

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
 

Időpontok

Betöltés...