Psychedelic Friday the 13th & Full Moon Party

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Buli

Időpontok

Ha klubszezon, akkor irány a TRIP hajó! A már jól bevált recept alapján, a Psychotria Records és a Lunar604 csapata által kerül megrendezésre az őszi szezon első psy/goa bulija kedvenc helyszínünkön! 

A Psychotria csapata ezúttal ismét a forest hangzás felé irányítja a TRIP hajó orrát Ra Root vezérletével! A Barcelonából érkező spílernek szerteágazó stílusa miatt számos kollaborációja lelhető fel a legváltozatosabb nevekkel: Dsompa, Loom, Leopardtron, Isometric, Ingrained Instincts, Zzbing, Virtual Light - csak hogy néhányat említsünk. 

A goa szekciót Szerbia egyik legaktívabb dj-je, az immár fél évtizede a Suntrip Records kötelékében álló  DaPEACE erősíti majd, aki kivételes szelektori készséggel olvassa az oldschool és a newschool goatrance-t, szettjei rendszerint számos ismeretlen gyöngyszemet vonultatnak fel, játékosan pszichedelikus, ugyanakkor táncté rdöngölő stílusát a teljesség igénye nélkül  a Lost theory, Psyi-fi, Connection, Transylvaliens, Hueznar, Apsara, stb. fesztiválok közönsége ismerhette meg. Dj munkássága mellett promoterként /szervezőként is tevékenykedik Szerbiában: a szcéna legéretteb művészeit felvonultató GOA EXPERIENCE rendezvénysorozat fűződik a nevéhez, mely számunkra is példaértékű módon futtatta fel a goatrance-t déli szomszédainknál

 

Line up:

Psychotria stage:
Ra Root (live)
Petar
Ikoza

Lunar 604 stage:
Dj DaPEACE
Benho
Metaverse


Belépő: 3500 HUF

 

A rendezvényen csak 18 éven felüliek vehetnek részt!

 

Időpontok

Szeptember 13. péntek 22:00

Közreműködők

-

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...